Hej alla läsare!

I onsdags var jag på gymmet och tränade. Onsdagar är ju egentligen min vilodag men fick bli ett pass i alla fall. Väl på gymmet tränade jag kondition och ben blev ett rätt köttigt pass men kändes riktigt gött efteråt. 

Träffade en gammal vän på gymmet som har utbildat sig till PT, han hade verkligen tränat på sedan jag såg honom sist. Vi stod och snackade ett tag men jag kunde inte med att inte fråga hur han hade kunnat göra en sån förändring med kroppen på så kort tid. Jag själv har ju tränat i flera år men känns aldrig som att de blir något tydligt resultat. 

Han tipsade mig då om proteinpulver, att de var det som hade hjälp honom att få kroppen att verkligen bygga synliga muskler. Han tipsade i alla fall om en hemsida som har massor med proteinpulver, sportkost.se 

Jag gick hem och sökte lite och hittade detta. “ Proteinpulver innehåller kroppens byggstenar som bygger upp muskelmassa, optimerar muskeltillväxten och stödjer immunförsvaret. Många hormoner och enzymer i kroppen är proteiner och fullvärdiga proteinkällor som vassle.” Så efter detta bestämde jag mig faktiskt för att beställa hem en påse med chokladsmak. 

De har även supersnabb leverans så paketet ska komma inom 1-3 dagar. Jag har ännu bara inte listat ut när de är man ska dricka proteinpulvret, om de är innan/ under/ efter träningen. Aja de får jag googla mig till innan paketet kommer. Hoppas bara de ger samma resultat som de gett min gamle vän. 

Allt gott,