Hjälp min dotter att tjäna pengar till klassen

Min dotter och hennes klasskamrater har bestämt sig för dom vill åka till Göteborg på klassresa innan dom går ut 9an. Drömmen är att besöka både Universum och Liseberg så därför behöver dom nu lite extra hjälp på traven att tjäna pengar till klassen

Jag och min dotter kommer befinna oss på Tors plan på lördag, där min dotter kommer att sälja “Dagnys dammsugare” ni vet såna där goda punschpraliner med grön marsipan. Tur att det är något smaskigt som erbjuds eller hur! På min tid när vi skulle tjäna pengar till klassen sålde vi strumpor och det var inte lika populärt.  

Barnen har själva valt att samarbeta med ett företag som heter nordkak, som miljökompenserar för alla dess produkter. Det är dessutom snart dammsugarens dag snart, så se till att ladda upp med ett gäng inför fikat den 7 mars!  Jag har redan ätit flera stycken och kan garantera att dom är supergoda. Vi bjuder även på en kopp kaffe när ni köper en låda.

Tack på förhand, vi ses på Tors torg på lördag!