Investera i mörkläggningsgardiner är väl ett måste?

Hoppas allt är bra med er. Jag har haft en sån natt där jag typ inte sovit någonting. Jag är en sån person som måste sova med helt mörkt men vi har gardiner som släpper in sååå mycket ljus. Kan ni sova med ljus? Önska jag var en sån person men tyvärr inte. Det känns så ovärt att inte kunna sova pga ljus. Därför tänker jag att nästa investering kommer bli ett par mörkläggningsgardiner min sambo får bara gå med på det. 

Jag har googlat runt lite och kom in på Sun offs hemsida. Dom säljer nämligen mörkläggningsgardiner. Dom har gardiner som passar alla typer av fönster. Man vill ju verkligen köpa gardiner som lever upp till förväntningarna man har. Därför tycker jag det kan vara värt att lägga lite mer pengar. Jag är även en person som tycker om att sova kallt, klarar typ inte av värme. Det som är så bra är att Sun Offs mörkläggningsgardiner även gör rummet svalare. Win Win!!!

Nu ska jag bara beställa hem gardinerna så jag kan börja njuta av ett svalt och mörkt rum. Jag tycker verkligen att ni ska in och göra det ni med! Man kontaktar dom superenkelt på deras hemsida, där kan man även bifoga en bild på sitt fönster så dom enklare kan se vad man pratar om. Jag säger bara in och beställ! 

Sommaren är påväg och man längtar för mycket. Eller hur? 

Nu har jag babblat på i evigheter om mörkläggningsgardiner haha.

Ha en fin kväll allesammans så hörs vi imorgon!