Testade en massa olika snussorter

Jag har ju då precis börjat snusa lite smått. Jag började typ som alla andra – fick testa snus några gånger på fester. Det va ju gott som tusan med en liten kick när man redan va full. Men sen började jag sukta efter den kicken när jag va nykter också. Det kändes liksom tragiskt att sitta hemma en tisdagkväll och vara låg. Den kicken va exakt det jag behövde kände jag hela tiden.

Så ja, jag gick till kiosken nära mig och köpte snus. Min första egna dosa va en General snus. Det va ju det jag fått testa på alla fester, för det är den enda snusen mina vänner verkar tycka om. Jag diggade General snusens smak, det smakade så autentiskt i munnen… Så svårt att förklara men det va liksom en vintage smak i sin mun? 

Ja jag kanske underdrev lite när jag sa att jag börjat snusa lite smått, det har faktiskt blivit en hel del på senare tid. Men denna helgen kände jag mig för att bredda mina vyer lite. Jag ville se om jag hittade någon annan snus som jag tyckte va godare än General. Så jag tog en påse tomma dosor med mig och stack ner till kiosken. Jag visste att om man frågade så hade han test dosor som man kunde köpa enstaka prillor ifrån. Jag tror att jag totalt måste köpt typ 20 olika märken och sorter. Jag skrev små lappar på dom tomma dosorna så jag visste vilken snus som va. Sen va jag självklart tvungen att köpa med massa chips och dip, det va ju ändå fredag. Men sen så stack jag hemåt. 

Det skulle bli så spännande att testa alla nya snussmaker, tänk om jag hittade något godare än General? 

Nu när jag snusat så mycket på senaste så jag har byggt upp någon sjuk tolerans mot nikotinet. Jag behöver i princip en hel dosa för att ta mig igenom en dag. Så det va inte någon speciell kick jag va ute efter, utan jag ville bara hitta vilken som smakade bäst. 

Under kvällens gång spelade jag en del spel med boysen, vi satt och tjöta hela kvällen och jag uppdaterade dom kontinuerligt om vilka smaker jag testade och vad jag tyckte. Men när klockan va typ 04:00 så hade jag testat alla, jag skrev ner på en bit papper vilket betyg de olika smakerna fick från 1-5. Men när jag va klar fanns det en tydlig vinnare. Kan du gissa vilken? General snus! Trots att jag testade 20 olika smaker för att försöka hitta något godare så fanns det ingen smak jag längtade så mycket efter som general. Det kommer behöva vara den jag ägnar mig åt framöver också. Den smaken är pålitlig så varför byta?