Vilken skillnad på utrustning i olika gym

Nån gång har ni säkert tänkt på att det finns en viss skillnad på maskiner och fria vikter på de gym du tränat i.

Nu menar jag inte att maskinen är annorlunda, utan kvaliteten känns annorlunda, men man har svårt att sätta fingret på vad det är.

För 3år sedan bytte jag från ett gym som heter improve till Neutral. Jag var väldigt nöjd med mitt gamla gym men det var lite för dyra och när Neutral öppnade ett par 100 meter bort med kanon erbjudande så kunde jag inte göra annat än att byta.

Jag körde i ca 1år på Neutral och jag var aldrig riktigt nöjd trots att allt var nytt och fräscht, men maskinerna och dom fria vikterna kändes inte på samma sätt, de kändes inte lika gedigna av någon anledning.

Nu har jag bytt gym igen och gått tillbaka till mitt gamla och vilken skillnad. Nu känns det roligt att träna igen.

Vad var skillnaden tänker du? Eleiko var skillnaden.

Improve har enbart Eleiko redskap och det är där känslan sitter. Gedigna maskiner och vikter som ger en helt annan känsla.

Om jag aldrig hade testat på deras produkter så hade jag nog aldrig riktigt förstått vilken skillnad de gör, men nu när jag gick från Eleiko till vad nu Neutral kör med så var det verkligen som dag och natt!