Weekend i Göteborg

Jag har varit på semester, förra veckan åkte jag och mina två bästa vänner till vackra, underbara Göteborg. Vi tog tåget tidigt på fredagsmorgonen då vi alla hade unnat oss en ledig fredag och det var så värt!!

I 3 timmar satt vi och bara snackade, skrattade och njöt av det platta svenska landskapet som swishade förbi på utsidan. Vi hade packat med oss en god frukost och köpte var sin kopp kaffe på tågets bistro. Sådär gott var det, men det gjorde ingenting. Vi hade det så trevligt ändå så om kaffet smakade blä va inte hela världen. 

När vi kom fram till vår destination Göteborg gick vi till hotellet, även fast vi var såpass tidigt hade de våra rum lediga så vi fick lägga in väskorna och sen var det raka vägen ut i den fina vårsolen. Vi hade självklart gjort lite research inför resan där vi alla hade tagit fram 3 olika butiker och 2 restauranger var som vi ville besöka. Jag som älskar mat hade valt ut 2 restauranger som jag hört av bekanta skall vara helt fantastiska. Därför började vi vår dag efter en timme på stan med en lunch på Aveny. MAGISKT.

Avenyn var en passande plats då en av vännerna hade som önskemål att besöka Götaplatsens foto på grund av sitt stora kamera och foto intresse. Detta gjorde vi och hon införskaffade sig faktiskt en ny kameraväska. Toppen.

mer om resan får ni höra om en annan gång. Vi hörs, HEJ PÅ ER